God innsats men lite med poeng

23.11.2008

15-åringene spilte i helga to vanskelige bortekamper. Både Ranheim og Trond ble for sterke. Jenter 1996 spilte på sin side borte mot Malvik og Strindheim, også her ble det tap.

For å ta 15-åringene først. Lørdagens kamp er beskrevet i en annen artikkel, så vi forholder oss til søndagens kamp mot Trond. Det er laget som er regnet som det aller beste 15-årslaget, kanskje i hele Norge. Som ventet ble det tøft, og bedre ble det ikke av at laget var noe plaget med sykdom.

Trond tok føringen i kampen, og ledet med sju mål til pause. Etter hvilen kom våre jenter mer med, og avstanden ble ikke større.

- Vi sliter med angrepsspillet vårt. Flere sentrale spillere har vært ute med skade den siste tiden, slik at det kollektive ikke sitter som det skal. Men det skal vi jobbe med fremover, sier trener Øystein Claussen, som nå etter hvert matcher flere 14-åringer på dette laget.


Vanskelig for 12-åringene

12-års jentene spiller også i en 13-årsserie, der de stort sett møter lag som er året eldre. Søndag var det to kamper i Trondheim, som begge endte med tap. Første kamp var mot Malvik, og selv om det var jevnt i fra starten av, så var det aldri tvil om hvem som var det beste laget. Våre jenter har så langt ikke vent seg til å spille kamper der de må bruke all tilgjengelig kraft i duellene. Mot Malvik ble det rett og slett for pinglete. Dette er imidlertid noe disse jentene må gjennom.

Og søndagens andre kamp mot Strindheim, viste at læringskurven er bratt for jentene. De hadde tatt med seg opplevelsen fra Malvik,.og det var en helt annen innsats mot Strindheim. Meldalsjentene sjokkåpnet, og ledet 6-1 etter ti minutters spill. Bylaget la om forsvarsspillet sitt noe etter dette, og dermed ble det litt tyngre. Strindheim gikk da også til pause med en tre måls ledelse. Denne ble doblet i den andre omgangen, slik at det ble seks måls differanse til slutt. Men kampen er i aller høyeste grad godkjent fra våre jenter, og nå fikk de med seg nyttig lærdom frem mot de neste kampene.


Resultater:

J15: Ranheim - Meldal 17-13

J15: Trond - Meldal 22-15

J13: Malvik - Meldal2 30-7

J13: Strindheim - Meldal2 22-16

Sponsorer

Facebook