God innsats med blandet resultat i Trondheim

26.10.2008

Søndag var begge våre to 13-årslag i Trondheim. J95 fikk det tøft og tapte sine to kamper, mens J96 imponerte og vant over Byåsen 4 i Nidarøhallen.

Dagen startet med at J95 møtte Ranheim i 13-årsserien. Jentene var ikke på samme nivå som forrige helg, og da ble det tøft. Til slutt vant Ranheim hele 27-11. Likevel er det grunn til å fastslå at forskjellen på lagene var ikke så stor som resultatet tilsier.

Senere på dagen møtte de samme jentene Charlottenlund. Dette ble en mye jevnere kamp. Dommerne skal aldri brukes som unnskyldning, men Meldal fikk lite hjelp i denne kampen, og dermed ble det tap med knappest mulig margin.

Våre 12-åringer stiller også et lag i 13-årsserien. Søndag møtte de Byåsen sitt beste 12-årslag. Det var i realiteten aldri tvil om hvem som var det beste laget. Våre jenter imponerte med stor innsats, og med et tøft forsvarspill la de grunnlaget for sin tremåls seier. Resultatet ble 16-13, og seieren var i realiteten aldri truet. Vårt 96-lag er en spennende gruppe, og erfarne Byåsen-ledere var skikkelig imponert over det Meldals-jentene presterte.

Sponsorer

Facebook