God åpning av 16-åringene

10.08.2012

Med seier 21-16 over Sverresborg fikk samarbeidslaget mellom Meldal og Orkanger en best tenkelig start på turneringa som fredag åpnet i Klæbu. Dette er første gang spillerne spiller sammen.

Fra starten av kamepn var det tydelig at dette var første gang jentene fra Meldal og Orkanger spilte sammen. Sverresborg ledet 7-3 etter innledninga av kampen. Men etter hvert fikk jentene orden på forsvaret, slik at det også ble løettere for keeper å komme inn i kampen. Dermed var Meldal i ledelsen når første omgang var ferdig spilt.

I den andre omgangen ble det egentlig bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Det gode forsvarsspillet fortsatte, og med bare 16 baklengs på to omganger var grunnlaget for seier lagt. Det endte med seier 21-16.

- I perioder er det en del bra. Dette er første gang vi spiller kamp med denne gjengen, og vi vet at vi trenger litt tid før vi er der vi bør være. Dessuten er det grunn til å tro at vi får langt tøffere motstand resten av denne helga, sier trener Øystein Claussen, som fikk en del svar på hvordan laget skal komponeres.

Laget møter Byåsen senere fredag kveld.

Kl__bu_1.jpg

Fornøyde jenter etter seieren over Sverresborg.

Sponsorer

Facebook