Gjorde det umulige mulig!

25.10.2008

Da 2. divisjonslaget gikk til pause på stillingen 9-15 trodde nok de fleste at favorittene fra Romsdal skulle ta to lette poeng, men....

Ut på banen kom et heltent hjemmelag som var villig til å gå i krigen. I første omgang tapte jentene mange dueller og fikk heller ikke ballen i mål bak en meget god Molde-keeper. Jentene hadde store problemer med den innleide Tertnes-spilleren Anne Brekkan som fikk styre det meste i angrep.

I andre omgang begynte jentene å spille mye tøffere i forsvar, og det  resulterte ofte i gode ankomster for Meldal. I etablert angrep satt systemene og hjemmelaget knep stadig innpå Romsdalingene. Etter 25 min var jentene for første gang i føringen med 25-24. Resten av omgangen ble en thriller, men Meldal satte inn den siste scoringen 1 sek. før slutt.

hanne_225.jpgFantastisk innsats av jentene som viser en utrolig moral og figthervilje. Hanne Forbord (bildet) begynner å finne seg til rette i Meldalsdrakta og i dag styrte hun laget meget godt i andre omgang, men Meldals beste var nok Jenny Stokkli som gang på gang kjempet seg gjennom Moldeforsvaret.

Hva med publikum? De ca. 400!! på tribunen trodde nok ikke det de så da hjemmelaget sakte, men sikkert tok igjen forspranget til Molde.

Publikum var med fra start av, men mot slutten av kampen tok det helt av. Stemningen var helt fantastisk, og jentene fikk den støtten de trengte. Nå er det mer folk på våre hjemmekamper enn på de fleste eliteserikampene! Og alle dere som støtter jentene skal vite at de virkelig setter pris på dere. Dere får ut det beste av dem!


Kampfakta: Meldal- Molde 28-26 (9-15)

Beate Skjenald, Yngvild Berg, Sigrid Loe, Anne Ree (8), Berit Drugli, Bente Kielland (4), Anne Kvam (4), Hanne Forbord (3), Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt, Jenny Stokkli (8)

Utvisninger: Meldal 4x2 Molde 1x2

Meldal - Molde i Meldalshallen lørdag 25. oktober kl 17:00


Les også: Salget av sesongkort har startet!

Sponsorer

Facebook