Full overkjørsel i debuten

21.09.2008

Det ble tap 18-34 i bortekampen mot Malvik. Dermed ble det et brutalt møte med andredivisjonsnivået. - Vi blir hardt straffet for de mange feilene vi gjør. Dermed blir sifrene så stygge som dette, sier Øystein Claussen, som er glad det er bare noen dager til neste kamp.

Meldal holdt følge de første minuttene i Malvikhallen, men etter hvert ble det totalt dominans fra hjemmelagets side. I en periode ledet hjemmelaget 14-3. Mot slutten av omgangen, kom Meldal mer med, og pyntet på resultat slik at det ved pause stod 9-15. Det hører imidlertid med til historien at Malvik byttet ut sine mest dominante spillere mot slutten av første omgang.

Den andre omgangen begynte som man kunne frykte. Malvik scoret hver gang Meldal gjorde feil, og seksmålsledelsen ved pause ble raskt doblet.

- Resultatet ble brutalt, men det er ikke verre enn at vi vet hvor vi skal hente inn forskjellen på lagene. Feilprosenten i angrep må dramatisk ned. En rekke av våre angrep ender med dårlige avslutninger. Dermed ble vi kontret i senk. I etablert forsvar gjør vi en OK kamp. Fremover er vi imidlertid for lite villig til å ta den julinga som vi må regne med å få på dette nivået, sier trener Claussen, som måtte klare seg uten Marthe Høsøien i seriepremieren. Hun lå hjemme i feber.

Nå er det allerede på torsdag ny kamp. Da er det borte mot Byåsen2.

- Det tror jeg blir en helt annen kamp. Det er et lag som står bedre til oss, og vi skal bruke treningene før den kampen til å være forberedt. Jeg er rimelig sikker på at vi vil fremstå som et annet lag i den kampen, sier Øystein.

En stor takk til de mange meldalinger som tok turen til Malvik. Jentene setter umåtelig stor pris på støtten fra tribunen. Måtte det vare!


KAMPFAKTA

Malvik - Meldal 34-18 (15-9)

Meldal: Marit Selnes, Beate Skjenald, Yngvil Berg, Bente Kielland (3), Anne Ree (7), Sigrid Loe, Hanne Forbord (2), Berit Drugli (1), Jenny Stokkli, Anne Kvam (1), Grete Ingeborg Skjølberg, Karen Gunnesmo (4), Helene Høve Storholt

Sponsorer

Facebook