Fossline kjøkken montert i Meldalshallen

16.01.2008

Takket være gode samarbeidspartnere har Meldal HK fått installert et helt nytt kjøkken i Meldalshallen. Foss Snekkeri AS har vært en svært velvillig bidragsyter, og dette letter arbeidet rundt kamparrangementene betydelig.

I mange år benyttet håndballklubben en liten kjøkkenbenk som var inne på kantina til Meldal videregående skole. Denne ble imidlertid fjernet for et år siden. Men takket være et godt samarbeid med skolen og Meldalshallen, fikk vi delt av en bit av kantina, slik at håndballklubben nå har et eget rom. Dette er nå innredet med egen kjøkkenavdeling samt at det også er et møterom for et titalls personer.

- Vi er svært glade for å ha fått til dette. Dette er da gjort mulig takket være Foss Snekkeri AS som har vært en velvillig bidragsyter. Jeg vil anbefale alle som er innom Meldalshallen å se på dette kjøkkenet. Da kan det være at flere for lyst på et nytt kjøkken, sier en svært så fornøyd leder i Meldal HK, Jon Ivar Syrstadeng. Han vet at dette vil gjøre det lettere for alle de som er involvert i matsalg i forbindelse med de mange arrangementer i Meldalshallen gjennom sesongen.

Kjøkkenmontering

Morten Furuhaug, Endre Storholt og Tore Elvrum monterer nytt kjøkken.

Sponsorer

Facebook