Fortsetter poengfangsten i Meldalshallen?

04.12.2013

Torsdag fortsetter jakten etter poeng i 2. divisjon. Charlottenlund kommer på besøk til Meldalshallen, og jentene har ikke glemt at det var nettopp dette laget som snøt de for avansement i cupen tidligere i høst.

De siste seks kampene i 2. divisjon har gitt fem seire og en uavgjort. En imponerende rekke. Torsdag kan denne bli forlenget, men da må Charlottenlund slås hjemme i Meldalshallen.

- Fortsatt varierer prestasjonene våre, gjerne i en og samme omgang. Vi er i ferd med å nå målsettingen vår i forhold til antallet baklengsmål, men fortsatt kan forsvarsjobben gjøres bedre. Det håper vi skjer på torsdag. Enda har vi også til gode at alle spillerne lykkes i angrep i samme kamp. Vi har god tro på at det skjer på torsdag. Vi vet det blir en tøff og vanskelig kamp mot Charlottenlund. Men gjestene skal på ingen måte bli møtt av gavmilde verter, sier trener Asgeir Hatlen.

Færre på skadelisten

Denne høsten har for seniorlaget sin del vært mye preget av skader. Mange har vært ute i perioder. Men nå ser dette bedre ut. Til torsdag er alle spillerne tilgjengelige, med unntak av Gunhild Løkken som fortsatt sliter med et kne. Samtidig er det fortsatt for tidlig for Beate Skjenald, men tiden jobber også for henne. Likevel er det nå slik at Meldal kan stille et svært slagkraftig lag hjemme i Meldalshallen torsdag. Så det finnes ingen unnskyldninger for at dette ikke skal bli en ny håndballfest!

Jubel_Skaun.JPG

Blir det mer jubel i Meldalshallen torsdag?

Sponsorer

Facebook