Første artist til Kulturkvelden klar

12.11.2007

Håndballklubbens egen Ragnild Aas skal opptre på Meldal HK sin kulturkveld den 6. desember. Hun er et sangtalent helt utenom det vanlige, i tillegg til at hun spiller håndball på vårt 12-årslag.

I forbindelse med at Jon Ivar Syrstadeng skal motta kulturprisen for 2007, arrangere Meldal Håndballklubb og Stiftelsen Bli i Meldal en kulturkveld i Meldal Samfunnshus den 6. desember. Vi lover et svært spennende program med gode artister fra både den nasjonale og den lokale scene.

Den første artisten vi gir slipp på, er altså Ragnild Aas. Hun er 11 år, og spiller håndball på et av våre 12-årslag. Men i tillegg har hun utmerket seg med en meget talentfull sangstemme. Dette ikke minst under denne høstens "Småstjerner". Nå blir hun altså å høre igjen.

Senere denne uken kommer det nye navn på artister som skal underholde på Kulturkvelden. Vi vil også i løpet av noen dager bekjentgjøre hvordan du kan skaffe deg billett. Billettprisen er ufattelig lave kr 20,-. Men dette er en festkveld til ære for Håndballklubbens leder, derfor er ikke formålet denne gang å bedre på økonomien.

Sponsorer

Facebook