Forberedelsene er i gang

12.08.2013

Til tross for en nærmest sjokkopplevelse i starten av sesongen, der trener Gry Haltvik varslet sin avgang, har seniorspillerne kommet godt i ang med treningene. Det samme gjelder også flere av våre andre lag.

Allerede 22. august spiller seniorlaget sesongens første obligatoriske kamp. Da er det NM-kamp borte mot Orkanger. Av den grunn er det selvsagt avgjørende at laget allerede nå er godt i gang med treningene. Det er nå Asgeir Hatlen og Øystein Claussen som leder treningene. D som har vært å sett treningene har latt seg imponere av kvaliteten.

- Vi er fortsatt på leting etter en permanent løsning, men alle skjønner at det er vanskelig nå like før sesongstart. Imidlertid er det da greit å observere at jentene likevel er godt i gang. På spillersiden er det stort sett samme mannskap i fjor, bortsett fra at det er noen nye ansikter i A-stallen. Marit Jørgensen (tidligere Selnes) er tilbake etter noen sesongers fravær. Dermed har vi en keeper som vi vet holder godt mål i 2. divisjon. Samtidig har vi fått Monica Gjersvold fra Flå/Lundamo. I tillegg til at flere av våre yngre spillere ser ut til å ta steg. Det ser slett ikke verst ut, sier klubbens leder, som altså er på jakt etter n hovedtrener for seniorlaget.

Godt i gang

Det er ikke bare seniorene som er i gang med treningene. Det er i aller høyeste grad 18-årslaget.

- eg synes dette ser veldig bra ut. Jentene er konsentrerte og kommer på trening for å bli bedre. En slik innstilling, kombinert med det talentet mange har, kan gi gode resultater. Det første målet er selvsagt kvalifiseringen til SPAR-serien. Det blir tøft, men ikke umulig, sier trener Asgeir Hatlen, som denne helga samlet jentene til trening både fredag og søndag.

Også 16-årslaget og 14-årslaget er i gang med treningene. Det er heller ikke lenge til de enda yngre etter hvert kommer i gang.

J18_gruppearbeid.jpg

18-åringene med litt teori mellom øktene.

Sponsorer

Facebook