Fin gjennomkjøring i treningskampen mot Skaun

19.03.2013

Meldal fikk en fin gjennomkjøring da de møtte Skaun til treningskamp tirsdag. Det ble seier 27-23, men vel så viktig er det at trener Gry Haltvik fikk prøvd ut mange ulike kombisjoner.

Skaun er nyopprykket til 2. divisjon. Det er således en fin test foran kvaliken. Målet er selvsagt at Meldal skal møte Skaun igjen i seriespill neste sesong.

Forsvarsmessig prøvde Meldal ut flere formasjoner. Et aggressivt 3-2-1 forsvar gjorde at Skaun fikk store problemer. Det ga få baklengsmål, og det hører også med til historien at keeper Gunhild Resell leverte flere gode redninger. Det som kanskje ikke fungerte særlig bra, var når laget spilte 5-1 i forsvar. Da ble det store rom som Skaun klarte å utnytte. I andre omgang ble det så spilt flatt bak, og det var også noe som fungerte bra.

Fremover var det spesielt i første omgang en del å sette fingeren på. Jentene hadde det for travelt, slik at man tok avslutninger uten at Skaun sitt forsvar var bearbeidet. Det bedret seg betraktelig etter pause, slik at man da kom til gode sjanser. Da kom også scoringene. Både i gjennombrudd, men også en del gode skudd utenfra. Skaun hadde lånt med seg Sverresborg sin 1. divisjonskeper, så jentene våre måtte være skjerpet for å få ballen i mål.

- Dette var en nyttig test for oss. Vi fikk prøvd ut flere ulike formasjoner, og en del ulike konstellasjoner. Det er mange plusser å ta med seg, ikke minst det at vi scorer 27 mål uten at vår toppscorer Marthe Midtlyng er med. Når vi først må ut i kvalik, skal vi i hvert fall sørge for å være godt forberedt når vi kommer dit, sier trener Gry Haltvik, som møtte sin bror Thor Harald som trener for Skaun.

Sponsorer

Facebook