Fikk en på trynet men nyttig lærdom likevel

27.08.2008

Sifrene 13-32 sier et meste om cupkampen mot Sverresborg. Meldal nådde ikke opp mot nivået til seriefavoritten i 2. divisjon. - Ikke hyggelig, men dette var likevel nyttig lærdom, sier trener Øystein Claussen.

Første halvdel av førsteomgangen ble totalt sett den beste for hjemmelaget Meldal. Og da tenker vi forsvarsmessig.

- Vi hang bra med i starten. Problemet er at vi ikke setter sjansene våre. Når vi bommer, kommer det scoring imot. Dermed blir sifrene etter hvert ille. 13 baklengs i den første omgangen kan vi leve med, men kun fire scoringer sier seg selv er for dårlig, sier Claussen, som likevel mener at dette ble en nyttig lærdom for laget:

- Spillerne fikk se hvilket nivå de beste i andredivisjon ligger på. Her må vi krige i hver eneste duell, både i forsvar og i angrep. For vår del må vi få større intensitet på treningene, samt at vi skal benytte de mange treningskampene i ukene som kommer på en god måte. Jeg er på ingen måte bekymret i forhold til seriespillet. Samtidig som vi alle i klubben er klar over at hver eneste kamp blir steintøff. Men vi gleder oss, fastslår Øystein. Også spillerne ristet kampen fort av seg. De var enige om at de har et langt høyere nivå inne.

PS! beste spiller for Meldal var uten tvil hjemmepublikum!!

KAMPFAKTA

Meldal - Sverresborg 13-32 (4-13)

Meldal:

Marit Selnes, Beate Skjenald, Yngvild Berg (1), Bente Kielland (1), Anne Ree (4), Sigrid Loe (1), Hanne Forbord, Marthe Høsøien (1), Berit Drugli (1), Jenny Stokkli (1), Anne Kvam (1), Grete Ingeborg Skjølberg (1), Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt

Sponsorer

Facebook