Fem spillere på storsamling

10.06.2013

I slutten av juni skal hele fem Meldals-spillere delta på en firedagers talentsamling i regi Håndballforbundet. At så mange spillere i 16-17 årsalderen fra en liten klubb som Meldal blir tatt ut, er en honnør til talentutviklinga klubben driver.

Det er på en måte mellomsesong for håndballen. Likevel svinger det bra rundt Meldal HK også i denne perioden. Søndag kveld kom beskjeden om at hele fem av våre spillere er tatt ut til en firedagers talentsamling. Dette er for spillere født 1996 og 1997. De fem Meldals-spillerne er 96-modellene Gunhild Løkken og Lene Høve Storholt mens det fra den ett år yngre årgangen er Hilde Søyseth, Elin Bjørnås Asbøll og Kine Høve Storholt som har kommet gjennom nåløyet.

I kriteriene for å bli tatt ut heter det fra NHF at "Samlinga er for spillere som prioriterer håndball som sin hovedidrett, og som på sikt kan bli potensielle landslagsspillere på yngres- eller seniorlandslag." At en liten klubb som Meldal har med hele fem spillere er i aller høyeste grad en honnør til det talentarbeidet som er gjort i klubben.

Samlinga er lagt til Orklahallen på Orkanger, og foregår  i perioden 25.-28. juni.

Kine_Gunhild.jpg

Kine Høve Storholt og Gunhild Løkken er to av spillerne som skal på samling.

Sponsorer

Facebook