Et bittert hjemmetap mot Stjørdal

19.11.2008

Etter å ha ledet så og si hele kampen, ble det bittert å svelge at Stjørdal vant andredivisjonskampen 34-30 onsdag. Dermed ble det et nytt hjemmetap.

ball_95_3.jpgDet var til tider stor stemning i Meldalshallen også denne gangen. Det også takket være jentene som jobbet hardt og holdt seg foran gjestene fra Stjørdal. Helt til det gjenstod seks minutter. Fra av da klarte gjestene å tilrive seg et overtak.

- Vi må bare innrømme at vi for tiden er for dårlige i forsvar. Alt for mange dueller blir tapt, som det igjen blir baklengsmål av. Stjørdal kommer seg helt gjennom gang på gang, og da hjelper det ikke at vi scorer 30 mål. Vi føler sterkt at dette var en kamp vi burde vunnet, sier trener Øystein Claussen, som sammen med medtrener Marthe Høsøien ikke kunne hindre at rivalene fra Nord-Trøndelag tok med seg alle poengene.

Meldal førte så og si hele denne kampen. Ved pause var det kun et måls ledelse, men det burde vært flere. Det ble gjort en del angrepsfeil som førte til lette baklengs. Etter pausen var hjemmelaget hele tiden foran. Meldal hadde sjansen til å stikke av, men igjen ble det sløst med sjansene. Og når så forsvarspillet ble mindre og mindre resolutt utover omgangen, ble det nok et tap.

Nå venter en vanskelig bortekamp mot Sverresborg, men det er lite som skal til før Meldal er på høyde med alle lagene i denne divisjonen.


KAMPFAKTA

Meldal - Stjørdal 30-34 (14-13)

Utvisninger: Meldal 3x2min, Stjørdal 2x2min

Meldal: Beate Skjenald, Yngvild Berg, Bente Kielland (4), Sigrid Loe, Anne Ree (8), Berit Drugli (3), Hanne Forbord (1), Jenny Stokkli (3), Grete Ingeborg Skjølberg, Anne Kvam (6), Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt (4)

Sponsorer

Facebook