Endelig jubel i Meldalshallen!

24.10.2013

Etter en dramatisk avslutning der Meldal sikret seg seier 26-25, kunne jubelen slippes løs. En svak første omgang ble etterfulgt av en god andreomgang, der jentene scoret hele 19 mål.

Den første omgangen var sesongens svakeste så langt, i hvert fall angrepsmessig. Spillerne gikk stort sett sidelengs, og dermed ble en mange tekniske feil. Heldigvis fungerte forsvarsspillet noenlunde, orde noen slik at Trondheimslaget ledet kun 12-7 etter at halve kampen var unnagjort.

Etter hvilen var det som om det kom et nytt lag på banen. Nå begynte jentene å bli langt mer direkte. Det førte blant annet til at man fikk benyttet strekspiller på en langt bedre måte. Enten ved at backene brukte sperrene, eller ved innspill. Dermed klarte Meldal sakte men sikkert å hente inn Utleira sin ledelse. Sju minutter før full tid gikk Meldal opp i ledelsen for første gang, med sifrene 22-21. Men Utleira ga seg ikke. Det holdt seg jevnt helt inn i kampens siste minutt. Da stod det 25-25. Meldal misset først en avslutning, der var det Utleira som hadde sjansen til å avgjøre. Men forsvaret i kombinasjon med en god keeper gjorde sitt til at Tove Fagerli fikk en kontrapasning fra Marit Jørgensen i målet. Det førte til kampens siste mål. Og dermed kunne jubelen slippes løs.

- All honnør til jentene for at de hevet seg i den andre omgangen. Vi gjorde noen bytter som slo heldig ut, slik at vi etter hvert fikk skikkelig trua på at det skulle bli seier. Heldigvis har vi mange spillere, og det er mange unge spillere som skal konkurrere på mange arenaer denne sesongen. Av den grunn er det viktig at også de eldste melder seg på, sier trener Asgeir Hatlen.

PS Bente Kielland spilte torsdag sin kamp nr 100 for Meldal.

KAMPFAKTA

Meldal - Utleira2 26-25 (7-12)

Utvisninger: Meldal 4x2min, Utleira 1x2 min

Meldal: Marit Jørgensen, Hilde Søyseth, Bente Kielland (1), Tove Fagerli (4), Anne Ree (4), Lene Høve Storholt (1), Marthe Midtlyng (5), Nadja Hestflått (5), Hanne Forbord (1), Anja Søyseth, Anne Kvam (2), Gunhild Løkken, Karen Gunnesmo, Helene Høve Storholt (3) 

Sponsorer

Facebook