En god omgang i generalprøven

16.09.2008

- Den første omgangen viser at vi har nivået inne, fastslår Øystein Claussen, etter at fire måls ledelse ved pause ble til tap i treningskampen mot Utleira tirsdag.

Meldal åpnet kampen veldig friskt, og tok kommandoen fra start. På det meste var laget oppe i en sju måls ledelse mot Utleira.

- I første omgang fikk vi kjørt tempo på spillet vårt. Det har manglet tidligere i høst, men dette var oppløftende. I tillegg holder vi oss til faste avtaler, som da fører til at vi kommer til gode sjanser i hvert eneste angrep. I perioder glipper vi litt bakover, men alt i alt er vi godt fornøyd med det vi presterer i første omgang. Firemålsledelsen kunne faktisk vært større, sier trener Claussen.

Bente_K.JPG

Bente Kielland ble toppscorer med 7 mål.

Om første omgang var positiv, ble det som skjedde etter pause desto mer negativt. Utleira vant andre omgang med ti mål, og kunne således gå av banen med seier 30-24.

- Tempoet i angrepsspillet forsvinner. Vi holder oss ikke til avtalene. Og i forsvar en intensiteten plutselig borte. Dermed går det som det går. Heldigvis har vi den første omgangen å forholde oss til. Den skal vi ta med oss inn til serieåpninga mot Malvik på søndag. Det blir en tøff kamp, men ingen kan ta fra oss at vi er i stand til å holde andredivisjonsnivå, sier Øystein, som innrømmer at laget er litt spent foran debuten i andre divisjon.


KAMPFAKTA

Meldal - Utleira 24-30 (15-11)

Meldal:

Marit Selnes, Beate Skjenald, Yngvild Berg (2), Bente Kielland (7), Anne Ree (3), Sigrid Loe, Marthe Høsøien, Hanne Forbord (1), Berit Drugli (3), Jenny Stokkli (1), Anne Kvam (2), Karen Gunnesmo, Helene Høve Storholt (5)

Sponsorer

Facebook