En fantastisk håndballkveld i Meldalshallen

22.10.2008

I den aller første 2. divisjonskampen i Meldalshallen slo jentene til med seier 34-30 mot Strinda HK. Og det med god hjelp fra en stort publikum som skapte en elektrisk stemning i hallen. Og nå venter Molde hjemme i Meldalshallen allerede på lørdag.

Det ble et festfyrverkeri av en håndballkamp da Meldal tok i mot Strinda i den aller første andredivisjonskampen som er spilt i Meldalshallen. Hjemmelaget tok kommandoen fra start, og Trondheimslaget hadde nok med å holde følge. Det ble en tett og jevn kamp helt inn, men det endte med en fire måls seier. Noe som betyr at Meldal HK nå har tatt sine første to poeng. Og nå kan det bli flere.

- Dette er selvsagt stort for jentene. De gjør en god prestasjon, men vi er ikke så veldig overrasket. Til tross for tre tap i innledningen har det i perioder vært brukbare prestasjoner. Vårt største problem har vært å få omsatt sjansene våre til mål. I kveld løsnet det skikkelig med hele 34 scoringer. At vi roter i forsvar i den første omgangen skal vi rette på allerede til lørdag. Men nå gleder vi oss over at jentene fikk betalt for helhjertet innsats, var den klare dommen fra trener Øystein Claussen etter onsdagens kamp.

(Saken fortsetter under bildet)

MHK_Strinda_480.jpg

Jubel i garderoben etter seieren.

Fantastisk publikum

Det er bare å gi seg ende over for publikummet i Meldalshallen. Flere hundre møtte opp til onsdagens kamp, og det var til tider elektrisk stemning i hallen.

- Det er kanskje bare Åfjord som er i nærheten av dette i trøndersk håndball, var den klare dommen fra Strinda-trener Fredrik Gustavsen. Han har tross alt lang fartstid i håndballen, og erkjente at det ble en opplevelse også for hans lag, til tross for at de tapte.

Meldal var det beste laget, og ledet kampen gjennom. Ved pause var stillinga 19-16. Hjemmelaget åpnet også den andre omgangen best, men midtveis i omgangen var Strinda bare to mål bak. En god sluttspurt sørget for fire måls seier.

- Vi vant fortjent. I denne kampen var vi best. Det er helt tydelig at flere spillere nå er i ferd med å finne formen. Kanskje aller mest Bente Kielland som gjorde en meget god kamp, der hun scoret ti mål og var solid i forsvar. Artig at hun nå klarer å stå 60 minutter på banen, og det er viktig siden Yngvild Berg sliter med ryggen for øyeblikket. Ellers er det også oppløftende at vi klarer oss i lange perioder uten at Marthe Høsøien er på banen. Siden hun er gravid, er hun med for siste gang nå til lørdag når vi møter Molde hjemme, sier Claussen, som innrømmer at dette var en viktig seier for Meldal HK.


KAMPFAKTA

Meldal HK - Strinda HK 34-30 (19-16)

Utvisninger: Meldal 3x2min

Meldal: Beate Skjenald, Yngvild Berg, Bente Kielland (10), Sigrid Loe, Anne Ree (5), Marthe Høsøien (3), Berit Drugli (2), Hanne Forbord (4), Jenny Stokkli (3), Anne Kvam (1), Grete Ingeborg Skjølberg, Karen Gunnesmo, Helene Høve Storholt (6)

Meldal HK - Strinda HK i Meldalshallen 23. oktober kl 19:30

Sponsorer

Facebook