Disse jentene kommer sterkere tilbake

14.03.2009

Kampen mot Aksla ble ingen opptur for våre jenter. Etter en noenlunde grei førsteomgang, ble det fullstendig kollaps i andre omgang. Gjestene vant 30-14, og da skjønner man hvordan det hele forløp.

Kampen er ikke mye å melde om. For Meldal gjelder nå å samle seg til de to kampene som gjenstår, først hjemme mot Sverresborg onsdag kveld og deretter borte mot Utleira søndag om en uke.

Signalene tyder på at de aller fleste jentene går på en ny sesong med krum hals, og da skal alle vite at dette er jenter som ønsker å revansjere seg. I tillegg har både Marte Høsøien og Marit Selnes gitt uttrykk for at de etter vårens fødsel igjen er klar til innsats for Meldal. Målet for neste sesong er å rykke rett opp igjen, samtidig som man gjennom neste sesong tar steg som gjør at man er bedre forberedt når laget er tilbake i 2. divisjon.


KAMPFAKTA

Meldal - Aksla 14-30 (9-12)

Utvisninger: Meldal 1x2, Aksla

Meldal: Beate Skjenald, Helga Stene, Yngvild Berg, Bente Kielland (3), Anne Ree (2), Sigrid Loe, Kari Resell, Hanne Forbord (2), Berit Drugli, Jenny Stokkli 81), Anne Kvam, Grete Ingeborg Skjølberg, Karen Gunnesmo (6), Lise Klingen

Sponsorer

Facebook