- Dette hadde vært noe!

04.05.2012

Trener Gry Haltvik var svært tilfreds med treningsgruppa hun hadde ansvaret for torsdag kveld. Så og si alle fra siste sesong var der, samtidig som det var en god del "nye" ansikter på plass. - Får vi med alle disse, vil vi bli gode, svært gode, fastslår Gry.

Nå må vi straks ile til og fastslå at så langt er det ingen spillere som har meldt overgang til Meldal. Og det aller viktigste inn mot en ny sesong er det at de som var med i siste sesong er med videre. Unntaket er Vera Bekken som nå går til Sverresborg. I tillegg vil ikke samarbeidet med Frøya bli videreført, slik at noen av de yngste derfra ikke vil bli med videre. Men Birgitte Bremnes fortsetter i Meldalsdrakte også kommende sesong.

Når det gjelder nye spillere, skal vi her gi en oversikt. Saken er at for å etablere Meldal i 2. divisjon må stallen styrkes. Vi er for få spillere. Derfor er det etablert et samarbeid med Orkanger, som gjør at alle deres seniorspillere er aktuelle for spill i Meldal kommende sesong.

Når trener Gry på torsdagens trening reflekterte over de spillerne hun så, har det sammenheng med at det også var fire nye ansikter på trening. Eller; to helt nye, og to som vi har sett mye i Meldalsdrakta tidligere. Jenny Stokkli har siste sesong vært på utlån til Orkdal. Hun er nå Meldals-spiller og teller på knappene om hun skal være med eller ikke. La oss si det slik at hun virket ikke veldig misfornøyd etter torsdagens økt. Den andre av tidligere spillere som er aktuell er Helene Høve Storholt. Hun har de tre siste sesongene spilt i Utleira. Nå er hun ikke avvisende for et come-back i Meldal.

De to helt nye ansiktene, er to spillere som eventuelt kommer fra Sverresborg. Det er Mari Haltvik (tantebarn av Gry) og Tonje Berg. Begge bakspillere som sist sesong spilte mye i 1. divisjon.

- Vi skal være så ærlige og si at vi må ha forsterkninger skal vi hevde oss i 2. divisjon. Men; så lenge stammen i laget fra i fjor er med videre, samarbeidet med Orkanger er etablert og de fire som nå er her kommer, vil vi bli et farlig godt 2,. divisjonslag, fastslår en svært så entusiastisk trener, som allerede i går presenterte en del tøffe målsettinger for spillergruppa.

Så vil de neste ukene gi oss svarene på om Gryn's bønner blir bønnhørt slik at hun får den spillerstallen hun ønsker. I så fall blir det ekstra moro i Meldalshallen til høsten!

Sponsorer

Facebook