- Det viktigste at det går bra med Beate

13.02.2013

Meldal tapte 29-36 mot Ranheim, men det som tok all fokus var keeper Beate Skjenald sin skade. Hun pådro seg trolig brudd i ankelen. - Det viktigste er at det går bra med Beate, sier trener Gry Haltvik.

Det var midtveis i første omgang Beate ble skadet i et sammenstøt. Situasjonen var en rent uhell, men skaden ble dessverre for Beate omfattende.

- Både spillerne og vi rundt laget føler veldig med Beate. Nå er Beate så tøff at hun kommer nok tilbake på håndballbanen, men det blir først til neste sesong, sier trener Gry Haltvik.

Kampen i Vikåsenhallen torsdag ble veldig preget av skadesituasjonen. Det var en jevn kamp lenge, og Ranheim ledet kun med ett mål til pause. Meldal brukte Ann Siri Stokkli og Regine Rikardsen som keepere, og de gjorde så godt de kunne. Likevel ble det selvsagt for mange baklengs til at det kunne bli poeng.

- Jentene leverte god innsats, og fremover er det mye positivt. Kampen blir ikke avgjort før i kampens siste fase, og jeg finner mye vi kan ta med videre. Vi får variert litt mer fremover, og etter pause får vi endelig begynt å bruke strekspillerne. Nå skal vi moblisere frem til søndagens kamp mot Malvik, sier Gry, som nå må lete etter ny keeper i siste fase av sesongen.

Kampfakta

Ranheim - Meldal 36-29 (15-14)

Utvisninger: Ranheim ingen, Meldal 4x2 min

Meldal: Beate Skjenald, Tove Fagerli (4), Anne Ree (5), Marthe Midtlyng (11), Ann Siri Stokkli, Regine Rikardsen, Hanne Forbord (4), Nadja Hestflått, Anja Søyseth, Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt (4)

Sponsorer

Facebook