Det er på Stjørdal det skjer lørdag!

19.04.2013

Lørdag og søndag avgjøres det om Meldal beholder plassen i 2. divisjon. Fire lag møtes til kamp om tre ledige plasser. Lørdag er det Melhus/Gimse og Stjørdal som er motstandere, og kampene spilles i Fosslia Fjellhall på Stjørdal.

Lørdag kl 13:00 er det Melhus/Gimse som er første motstander. Neste kamp er kl 18:00, med arrangørklubben Stjørdal på den andre banehalvdelen. Søndag kl 14:00 er så Strindheim motstander.

Med tre av fire lag som skal spille, er det rom for å mislykkes i en eller i verste fall to av kampene. Samtidig som det også er mulig å avgjøre det hele til sin fordel allerede lørdag. Melhus/Gimse og Stjørdal har denne sesongen spilt i 3. divisjon, og skal således ikke være så godt rustet som Meldal og Strindheim.

- Jeg føler meg trygg på at vi er så godt forberedt som vi kan være. Torsdagens trening var den beste på lenge, og jentene er motiverte og gleder seg til å spille kamper. Vi er spente, men vi vet vi er gode nok til å nå de resultatene som er nødvendig fastslår Gry Haltvik, som håper at m,amnge meldalinger tar turen til Stjørdal for å hjelpe laget til å berge plassen i 2. divisjon.

Marthe_Midtlyng.JPG

Marthe Midtlyng har vært syk den siste uken, men er i troppen til kampene i helga.

Sponsorer

Facebook