Det ble tap også mot Spjelkavik

09.11.2008

Spjelkavik vant 28-19 mot Meldal søndag. Dermed ble ingen poeng med i bagasjen fra helgas tur til Ålesund. Mot Spjelkavik var det nok en gang for mange feil i angrep som ødela.

Spjelkavik 28 - Meldal 19Det åpnet for så vidt bra mot Spjelkavik. Bra på den måten at man nektet Spjelkavik scoring med godt forsvarsspill. Fremover kladdet det helt fra starten av. Etter hvert ble feilene flere fremover og gang etter gang gjorde feilpasninger sitt til at hjemmelaget kontret inn scoringer. Ved pause ledet sunnmøringene med seks mål.

Etter hvilen holdt stillingen seg, før det kom en veldig god Meldals-periode. Da kom laget seg til gode sjanser, og på stilingen 21-18 ti minutter før slutt øynet meldalingene håp om poeng. Men så var det bråstopp igjen. Mot slutten kom det mange personlige feil i angrep som førte til billige baklengsmål. Dermed ble det hele ni måls tap mot Spjelkavik.

- I etablert forsvar slipper vi knapt inn mål. Men vi blir hardt straffet for de mange feil i angrep. Dette må vi rette på skal det bli poeng fremover. Det verste er egentlig at et er lite som skulle til før vi hadde reist hjem fra Ålesund med full pott. I steden ble det null. Men vi skal trene på det vi sliter mest med, så håper vi på bedre resultat allerede i neste kamp, sier trener Øystein Claussen, som leder laget hjemme mot Levanger2 på lørdag.

Kampfakta

Spjelkavik - Meldal 28-19 (15-9)

Utvisninger: Spjelkavik 2x2min, Meldal 4x2min

Meldal: Beate Skjenald, Yngvild Berg, Bente Kielland (5), Sigrid Loe, Anne Ree (7), Hanne Forbord, Berit Drugli (1), Jenny Stokkli, Anne Kvam (2), Grete Ingeborg Skjølberg, Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt (3)


Se også nettsidene til Spjelkavik

Sponsorer

Facebook