Den syttende seier på rad er i boks

07.02.2008

Med sifrene 27-16 ble det nok en seier til Meldal da vi gjestet Strinda 2 torsdag kveld. Kun i startfasen var kampen i Charlottenlundhallen spennende. Meldal viste nok en gang hvem som er det beste laget i avdelingen.

34 poeng på 17 kamper :-)Det var jevnt langt utover i den første omgangen, og en stund hadde hjemmelaget en to måls ledelse. Men etter hvert fikk Meldal satt forsvaret, og det siste kvarteret dro laget klart i fra.

Etter pausen fortsatte Meldal å styre kampen, og det endte med 11 måls seier.

- Bakover er vi veldig bra, men vi sløser med for mange sjanser. Likevel er vi fornøyd med at vi viser at vi er det beste laget i avdelingen. Vi møtte tross alt et lag som stilte med flere spillere som spiller i andredivisjon. Nå skal vi trene godt slik at vi er optimalt forberedt til de tre siste kampene, der den første er hjemme mot Surnadal/Rindals-Troll den 27. februar, var den klare meldingen fra trener Øystein Claussen etter kampen.

Karen Gunnesmo ble toppscorer med 6 mål, mens Marit Selnes hadde 17 redninger, noe som gir en svært god redningsprosent.

Strinda 2 - Meldal 16-27 (7-13)

Seier 16 - 27 i CharlottenlundhallenMeldal:
Marit Selnes, Marit Storås, Yngvild Berg 5, Marthe Høsøien 3, Sigrid Loe 2, Anne Ree 4, Anne Kvam 1, Berit Drugli 1, Karen Gunnesmo 6, Helene Høve Storholt 1, Jenny Stokkli 1, Vibeke Sommervold 3


A-stallen  |  Terminliste med resultater og tabell
pixel.jpg

Sponsorer

Facebook