Dårlige prestasjoner da det ble tap mot Aksla

08.11.2008

Det ble 25-21 i favør Aksla i 2. divisjonskampen i Ålesund lørdag. Meldals-jentene var langt under nivået de har vist på hjemmebane, og som før på bortebane i denne sesongen var det fremover på banen det sviktet.

Aksla 25 - Meldal 21Aksla er et lag Meldal bør slå. I lørdagens kamp lyktes våre jenter dårlig.

- I de perioder vi lykkes noenlunde, så kommer vi ajour med hjemmelaget. Men det blir for mange perioder med mange angrepsfeil, slik at vi får lettkjøpte mål mot oss. Dermed gikk det som det gikk. Mange spillere var denne gang langt under det nivået vi har sett de siste kampene. Vi håper vi allerede på søndag kan vise andre takter i kampen mot Spjelkavik, sier trener Øystein Claussen.

Det var Aksla som tok kommandoen fra start. Etter ti minutter ledet de 7-3. Så kom Meldal mer med i kampen. Noen minutter før pause var stillingen 11-11. Til tross for at Aksla ledet med to til pause, var det en gjeng som var innstilt på å heve seg i den andre omgangen. Det åpnet bra, og avstanden var bare på ett mål halvveis inn i omgangen. Men så raknet det igjen. Angrepsfeilene førte til baklengs, og dermed ble det firemålstap.


KAMPFAKTA

Aksla - Meldal 25-21 (13-11)

Utvisninger: Aksla 1x2 min, Meldal 3x2 min.

Meldal: Beate Skjenald, Yngvild Berg, Bente Kielland (3), Sigrid Loe, Anne Ree (1), Berit Drugli (2), Hanne Forbord (1), Jenny Stokkli (6), Anne Kvam (3), Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt (4)


Les også hva Aksla skriver på sine nettsider etter kampen

Sponsorer

Facebook