Cupkampen bekreftet til 27.

18.08.2008

Da er det bekreftet at cupkampen mot Sverresborg spilles onsdag 27. august kl 19:30 i Meldalshallen. En tøff motstander, som Meldal HK møter igjen når det etter hvert blir seriespill.

Kampen mot Sverresborg er andre runde av NM. Begge lagene hadde walk over i den første runden. Det er også klart at vinneren av denne kampen skal møte eliteserielaget Tertnes fra Bergen. Vinner Meldal over Sverresborg, er det med andre ord et av Norges beste lag som kommer på besøk til Meldalshallen i begynnelsen av september.

- Denne kampen innebærer verdifull trening for oss. Her får vi følt på nivået i andredivisjon. Sverresborg vant andredivisjon i fjor, og var nær ved å klare kvalifiseringa til 1. divisjon. De er dermed store favoritter foran kampen. De har nå også forsterket laget sitt i og med at Mari Haltvik har gått fra Byåsen og da til Sverresborg. Likevel går vi til kampen uten press, og vi vet at vio har trent godt og at vi bedre nå enn på samme tid i fjor, sier trener Øystein Claussen, som håper at publikum kommer til kampen på samme måte som tilsvarende cupkamp i fjor.

- En vesentlig årsak til opprykket i fjor, var støtten fra hjemmepublikummet. Vi håper det blir like bra også denne sesongen.

Sponsorer

Facebook