Busstur til Kristiansund

08.11.2007

Meldal Håndballklubb inviterer til busstur på søndag.

Søndag spiller Meldal Håndballklubb bortekamp mot Kristiansund i tredjedivisjon. Nå inviteres alle supportere med på busstur til denne kampen. - Bli med på en sosial tur samtidig som laget har behov for all mulig støtte fra tribunen, oppfordrer leder i Meldal HK, Jon Ivar Syrstadeng.
Håndballklubben velger å bruke buss på de litt lengre turene. Dette ikke minst med tanke på sikkerhet. Ofte er det god plass på bussen, og derfor inviteres det nå til Kristiansund-tur.
- Orklareiser er vå samarbeidspartner på reiser, og bussene de stiller med er svært behagelige. Det er således en fin form for rekreasjon å bli med på søndag. Værmeldingen tyder på at det det er lite å ta seg til utendørs, så man går ikke glipp av noe ved å gå hjemme. Så vi oppfordrer flest mulig til å bli med oss på søndag, sier Syrstadeng.
 
Søndagens kamp er for øvrig kanskje den aller vanskeligste kampen i årets sesong for tredjedivisjonslaget. Med seier på søndag er det tatt et langt skritt mot sesongens store mål, opprykk til tredjedivisjon.
 
 
Egenandelen på bussturen er for hver enkelt kr 200,- inklusive fergebilletter og Krifast. Avreise er fra Storås allerede kl 08:15 søndag morgen. Man regner med å være tilbake samme sted ca kl 17:00. Kampstart i Kristiansund er kl 13:00.
 
Påmelding til turen skjer til Jon Ivar Syrstadeng, enten på telefon 95 96 26 80, eller på mail: jonis@meldalhk.no

Sponsorer

Facebook