Bli med til EM for herrer i Danmark

08.11.2013

I samarbeid med Orklareiser arrangerer Meldal HK tur til EM i håndball for herrer i Danmark. Avreise er lørdag 11. januar, med retur onsdag 15. Sett av noen feriedager og bli med på en stor opplevelse.

Orklareiser har i mange år vært samarbeidspartner med Meldal Håndballklubb. Nå skal partene i fellesskap arrangere tur til det kommende EM i håndball for herrer. Og vi skal til Aalborg, der vi får med oss to av Norges innledende kamper.

- Dette kan vi garantere blir en stor opplevelse for de som er interessert i idrett og da spesielt håndball. Norge skal møte Island og Spania i sine to første kamper, og de får vi med oss under oppholdet. Gjennom samarbeidet med Meldal HK får vi satt en ekstra spiss på turen. I løpet av oppholdet vil vi få førstehånds oppdateringer fra støtteapparatet til det norske laget. Dette tror jeg blir en unik opplevelse, sier Hugo Storsand i Orklareiser, som håper at turen blir raskt oppfylt.

Turen foregår selvsagt med en av Orklareiser sine fasjonable tur-busser. Her er det komfort  så det holder. Det har allerede kommet noen interesser fra Trondheim, slik at bussen starter i Trondheim. Kjører deretter til Orkanger og via Løkken videre sørover.

Prisen for hele opplegget er 6 910,-. Det inkluderer reise, 4 overnattinger med frokost, 3 middager og billetter til Norges to kamper. Ønsker du å bo i singelrom, blir det et tillegg på kroner 1 950,-.

For alle håndballinteresserte er dette absolutt noe vi anbefaler.

 Les mer her

Sponsorer

Facebook