Ble overkjørt av Volda

28.10.2012

Etter 15 minutters spill ledet Volda 12-3. Heldigvis kom våre jenter noe til hektene, men det endte med seier 45-20 til laget som etter all sannsynlihet spiller i 1. divisjon neste sesong.

Volda har satset enormt foran denne sesongen, men flere spillerimporter fra utlandet. Målet er opprykk, og alt tyder på at de i hvert fall vil vinne 2. divisjon. Så langt har de vært i en klasse for seg. Våre jenter hadde heller ikke mye å stille opp med.

- Dette er kun læring for oss. Slike kamper sier oss hvor nivået ligger om vi skal ta nye steg. Akkurat nå er vi langt unna nivået til Volda, men håpet er at vi har kommet noe nærmere til de kommer til returkampen i Meldalshallen. Vi er uansett godt fornøyd med turen til Sunnmøre, der vi hentet et bonuspoeng mot Ålesund på lørdag, sier trener Gry Haltvik, som håper at flere av spillerne med skader og sykdom er tilbake til den 8. november. Da er det hjemmekamp mot Ranheim.

KAMPFAKTA

Volda - Meldal 45-20 (25-9)

Meldal: Beate Skjenald, Helga Stene, Tove Fagerli, Bente Kielland, Anne Ree (10), Hanne Forbord (4), Nadja Hestflått (4), Jenny Stokkli (2), Anja Søyseth, Birgitte Bremnes, Karen Gunnesmo

Sponsorer

Facebook