Ble fullstendig overkjørt av Sverresborg

25.11.2008

Ved pause ledet Sverresborg 24-6. Da hjalp det lite at det ble uavgjort i andre omgang. Spillerne skal ha ros for at de tok tak i kampen etter pause, men de var de første til og innrømme at første omgangen var det dårligste de har prestert i år.

ball_95_3.jpgIngen ting stemte fra start av. Feil etter feil i angrep, ble avløst av tafatt forsvarsspill. Sverresborg gjorde absolutt hva de ville. Det var rett og slett synd i keeper Beate Skjenald som i hvert eneste angrep opplevde at Sverresborg-spillerne kom seg gjennom et helt åpent Meldalsforsvar. Bare seks mål scoret Meldal i den første omgangen, og det var omtrent de eneste angrepene som ble avsluttet. Som regel endte angrepene med feilpasninger eller ballmist.

Jentene skal ha ros for at de brukte pausen godt. De gikk sammen og var enige om at de skulle nullstille og heve innsatsen mange hakk. Det lyktes de med, og laget kom på banen i andre omgang med en helt annen innstilling. Plutselig begynte Meldal å vinne duellene, og dermed kom man til gode sjanser. Og med hjelp fra forsvaret, kom også redningene fra keeper. Det hele endte med at lagene spilte uavgjort i andre omgang. Det var det vel ingen som hadde trodd etter å ha sett den første omgangen. Sluttresultatet ble 38-20.

Denne kampen er det bare å glemme umiddelbart. Laget for ta med seg det positive fra andreomgangen. Heldigvis er det en ny kamp allerede i neste uke.

Hjemmekamp :-) Onsdag 3. desember kl 19:30 er det hjemmekamp mot Utleira.


KAMPFAKTA

Sverresborg - Meldal 38-20 (24-6)

Utvisninger: Sverresborg 1x2min, Meldal 3x2 min

Meldal: Beate Skjenald, Yngvild Berg (1), Bente Kielland (2), Sigrid Loe, Anne Ree (3), Berit Drugli (2), Hanne Forbord, Jenny Stokkli (7), Anne Kvam (1), Karen Gunnesmo (4), Helene Høve Storholt

Sponsorer

Facebook