Berget poeng på litt dårlig dag

24.11.2013

Med en heroisk sluttspurt ble det 27-27 i bortekampen mot Malvik. Dårlig åpning av begge omgangene ga Malvik sju måls ledelse. Ut fra det er det imponerende å hente seg inn til uavgjort.

Malvik åpnet kampen best, og tok ledelsen 6-1. Imidlertid kom Meldals-jentene etter hvert til hektene og fikk bedre tak på Malvik sin gode strekspiller. Avstanden ble redusert, og til pause ledet Malvik kun 13-11.

Den andre omgangen åpnet som den første; Malvik scoret de fem første målene i omgangen. Dermed måtte Meldal begynne å jage igjen. Malvik ledet med sju på det meste, og derfor skal jentene være godt fornøyd med at de får med seg et poeng.

- Dette ble nesten som en seier. Spillerne viser en utrolig lagmoral, og det er det som gir oss poeng i denne kampen. Selvsagt må vi forsøke å unngå slike perioder der vi lar motstanderen få en kraftig ledelse. Men; det er verdifullt å ta med seg videre at vi aldri gir opp, sier trener Asgeir Hatlen.

Neste kamp er allerede torsdag, da borte mot Stjørdal.

KAMPFAKTA

Malvik - Meldal 27-27 (13-11)

Utvisninger: Meldal 2x2 min

Meldal: Marit Jørgensen, Hilde Søyseth, Tove Fagerli (7), Bente Kierlland (4), Anne Ree (4), Monica Gjersvold, Regine Rikardsen, Lene Høve Storholt (4), Hanne Forbord (4), Anne Kvam (2), Anja Søyseth (1), Karen Gunnesmo, Helene Høve Storholt (1)


Sponsorer

Facebook