Bare nesten i kvalifiseringen

02.06.2008

Det ble tap i begge kampene i kvalifiseringen for Regionserie J16. I første kamp vant Kristiansund 13-12, mens Træff slo Meldal 27-22 i den avgjørende kampen.

Det blir dermed ingen Regionserie J16 for vårt 15-årslag. Men det kunne gått annerledes.

- Mot Kristiansund er jeg ikke redd for å si at dommerne ødela alt for oss. Vi var knapt fullt lag på banen. Det haglet med utvisninger. Samtidig gjorde vi for mange feil, forteller trener Øystein Claussen. Den andre kampen er han faktisk mer fornøyd med: - Træff er et veldig godt lag. Vi merker at de stort sett er året eldre, men vi henger godt med. I angrep gjør vi mye bra, selv om det blir noen taktiske feilvalg. Vi sliter litt mer i forsvar, men alt i alt gjør jentene en god kamp mot Træff.

For Meldal er det ingen katastrofe at laget ikke er kvalifisert for Regionserie J16.

- Tvert om. Våre 15-åringer får et svært godt tilbud gjennom fylkesserien J15, der alle de beste lagene i Midt-Norge er samlet. Samtidig skal vi finne et godt kamptilbud også for 16-åringene. Kvalifiseringen var et fin anledning til å se hvor vi står, og nå skal vi etter hvert begynne å forberede oss til en ny sesong, der det skal bli mye moro med jentene født i 1993 og 1992, sier Claussen, på tur hjem fra Kristiansund mandag kveld.

Sponsorer

Facebook