Både J15 og J12 vant Baldus Cup

26.04.2009

J15 slo Byåsen i finalen, mens J12 slo det svenske laget Irsta. Begge med ett-målsseier. Dermed kommer Meldal tilbake fra Baldus med to klasseseire, intet mindre enn en sensasjon!

Meldal HK ble beste klubb på jentesida under årets Baldus Cup. Ingen andre lag oppnådde to seire. Det er noe å ta med seg fra Norges største håndballturnering, med over 220 lag tilstede. Og søndagen ble en av klubbens aller største dager, men de to klasseseirene.


15-årslaget vant altså finalen, etter en dramatisk kamp mot Byåsen. Byjentene ledet gjennom hele kampen, men våre jenter ga aldri opp. Og drøye minuttet før slutt overtok Meldal ledelsen i kampen. Men da startet den virkelige dramatikken. I løpet av noen hektiske sekunder pådrar Meldal seg to utvisninger. Byåsen hadde allerede en utvist, slik at undertallet ikke ble for stort. Og jubelen stod i taket da sluttsignalet lød.

J93-jubel2_1.jpg

15-årslaget ser rimeløig fornøyd ut etter sin seier!

Noen minutter etter at 15-årslaget hadde sikret seg seieren, startet en ny finale med Meldalslag involvert. Da var det 12-årslaget sin tur. De imponerte stort i sin semifinale, og det var håp om at de skulle kunne kjempe med det svenske laget Irsta. Svenskene åpnet best, og ledet en stund med 3 mål. Men jentene ga aldri opp, og i likhet med 15-åringene tok de ledelsen for første gang knappe minuttet før kampen var over. En ledelse de aldri ga fra seg. Dermed kunne den andre seierspokalen for dagen overleveres til Meldal HK.

J96_jubel.jpg

Jenter som har vunnet finalen i 12-årsklassen på Baldus Cup!

Vi skal heller ikke glemme at våre lag i de andre klassene leverte sine saker. Både J13, J14 og J16 ble utslått i kvartfinalen. Felles var at de møtte lag som var hakket for god. Men sterk innsats av alle sammen.


Over hundre meldalinger har vært på Lillehammer i helga. Og makan til Meldals-reklame skal man lete lenge etter. Store sportslige prestasjoner, og god stemning med meldalinger involvert i Olympiaparken. Vi har allerede begynt å glede oss til neste år!

Sponsorer

Facebook