Avsluttet med seier

17.03.2013

Meldal avsluttet Bring-serien med en knallsterk seier over Årstad. En god forsvarskamp ga mange kontringer og en velfortjent seier 28-22. Dermed ble det to seire i avslutningshelga i Oppsal Arena.

Årstad er et av lagene som er klar for sluttspillet i årets BRING-serie. De var således klar favoritt foran kampen. Men våre jenter ville det annerledes. Fra start av tok de tak bakover, og de nektet Årstad sine skyttere rom til å komme på avslutning. Også fremover ble det gjort gode kombinasjoner, slik at det var Meldal som var i føringen gjennom hele kampen. Ved pause stod det 17-12.

I den andre omgangen jevnet det seg ut, men Årstad truet egentlig aldri seieren. Det endte med seier 28-22, og dermed har Meldal slått to av lagene som er klare for sluttspillet.

- Vi avslutter md en god kamp. Og når vi oppsummerer BRING-sesongen skal vi være godt fornøyd. Jentene har levert gode prestasjoner, og de har utviklet seg både som enkeltspillere og ikke minst som lag. Det er derfor all mulig grunn til fastslå at BRING er en god utviklingsarena, samtidig som det er en arena som gir spillerne mye inspirasjon, fastslår trener Øystein Claussen.

Sponsorer

Facebook