Avsluttet kjempehelg med storseier!

24.02.2013

Meldal reiser hjem med fire poeng etter helgas BRING-runde. Søndag ble det seier 31-11 over Birkebeineren, og dermed har jentene levert to fantastiske kamper denne helga.

Det  var en viss spenning knyttet til om jentene hadde kommet til kreftene etter lørdagens kraftanstrengelse mot Fyllingen. Men søndagens kamp mot arrangørklubben Birkebeineren var ikke mange minuttene gammel før man skjønte at våre jenter hadde intensjoner om å hente to nye poeng. Jentene spilte en kanonkamp i forsvar, selvsagt godt hjuøpet av en god keeper. Det resulterte i seks baklengs før pause, og ett mindre i den andre omgangen. Fremover scoret jentene jevnt og trutt, og dermed ble det seier 31-11.

Før helga ville laget vært kjempefornøyd med to poeng i denne BRING-runden. Så ender det med fire.

- Lørdagens kamp mot Fyllingen var en kjempeprestasjon av jentene. Da er vi virkelig gode. At vi ikke henger md lørdag ettermiddag moty AK28, er et resultat av at vi ikke hadde nok krefter å moblisere. Da skal jentene ha honnør for at når kampen starter søndag, så er gnisten tilbake. Dermed blir det ren overkjøring. At vi kommer ut av denne helga med fire poeng, er overraskende. Men det viser at på sitt beste kløarer faktisk jentene å holde tritt med noen av landets aller beste lag. All ære til jentene, sier trener Øystein Claussen, som sammen med laget skal til Oslo for å spille den siste BRING-runden. Det skjer om tre uker.

Lagbilde_Drammen.JPG

Glade jenter etter seier mot Birkebeineren.

Sponsorer

Facebook