Attraktive Meldals-spillere!

05.08.2008

Hver sommer de siste sesongene har Meldal HK fått henvendelse fra andre klubber på flere av våre spillere. Det resulterte blant annet til at Helga Stene nå er en del av Byåsen sin A-stall. Nå har det kommet en henvendelse fra Selbu på en av våre. Hvem? Les mer...

Det er en anerkjennelse for Meldal HK at de beste klubbene i Trøndelag gjerne vil ha våre spillere. Helga er i Byåsen, og tidligere var det henvendelser både på Tove Fagerli og Marte Tøndel fra en Trondheimks-klubb.

Nå er det Selbu som har gitt Meldal beskjed om at de ønsker å ta en prat med en av våre spillere. Den det gjelder er Helene Høve Storholt. Selbus hovedtrener Valeri Putans kjenner til Helene etter at han trente regionslaget for et par sesonger siden. Dessuten var Helene med og trente med Selbu en gang i uken sist vinter. Selbu var nær ved å rykke opp til eliteserien nå i vår, og satser hardt for å lykkes med det i den kommende sesongen.


- For oss er det en anerkjennelse at våre spillere er attraktive for de beste klubbene. Når Helga nå er i Byåsen og har spilt Europa-cup, er det en seier for Meldal HK. Da har vi gjort en god jobb. At spillere forsvinner svekker vårt eget lag, men samtidig kan det gi inspirasjon til yngre spillere som ser at de i Meldal HK kan utvikles til å bli gode spillere. Drømmen for Meldal HK bør være at vi en gang får en spiller som ender opp som A-landslagspiller, mener trener Øystein Claussen, som også tror at klubben nyter respekt for det rekrutteringsarbeidet som gjøres, og at det blir lagt merke til at vi leverer spillere til både representasjonslag og til klubbene i de øverste divisjonene.

Helene_1.JPG

Selbu ønsker Helene i sin stall.

Sponsorer

Facebook