Artig sesongåpning i Meldalshallen

27.09.2008

Lørdag ble det spilt tre kamper i Meldalshallen. Det endte med to seire og ett tap for våre lag. Alle kampene ble en opplevelse for publikum, der 15-åringene imponerte mest (se egen sak).

Etter at 15-åringene hadde slått Byåsen, var det J13 som skulle i ilden. De møtte Klæbu. Etter en forsiktig start tok hjemmelaget over, og spesielt før pause viste jentene at de har hatt god fremgang siden fjorårssesongen. Det var tempoforskjell på lagene, og det var aldri noen tvil om hvem som ville vinne kampen. Sluttsifrene 24-11 sier vel da også sitt tydelige språk om dette.

- I dag var det innsats på jentene. De fikk fart på beina, og da er det lettere å holde fart på ballen. Ble litt imponert over hva vi klarte å vise frem, var dommen fra trener Tom Eirik Krokdal etter kampen.


Lørdagens siste kamp i Meldalshallen var 16-åringenes kamp mot Utleira2. Dette ble en jevn batalje, der det ved pause stod 9-9. Dessverre var det Trondheimslaget som stakk av med seieren, men ikke med mer enn 21-19. Kampen var jevn helt inn. Meldalsjentene sløste litt for mye med sjansene etter hvilen, og der glapp muligheten til seier. Men alt i alt en god sesongstart også for vårt 16-årslag.

Sponsorer

Facebook