Arbeidet med Håndballfest \\'09 er i rute

14.05.2009

Sammen med Orkanger IF Håndball skal Meldal HK arrangere tidenes håndballfest i Orklahallen den 20. november. Norges håndballdamer møter Romania, mens Russland spiller mot Ungarn. Arbei­det med arrangeme­ntet er godt i gang, og i rute.

Logo Møbelringen cupOlav Dombu er utpekt til å være leder for organisasjonskomiteen. Han har fått med seg svært flinke og engasjerte folk, slik at det er ingen grunn til å betvile at dette blir en heidundrandes håndballfest for hele regionen. Dette er tross alt første gang Norge spiller uten Marit Breivik som trener, og det er det siste laget gjør før de setter kursen mot Kina og VM.

Det er selvsagt en stor anerkjennelse for håndballmiljøet i Meldal og på Orkanger, at klubbene blir tiltrodd å arrangere slike kamper.

- Vi ser at det blir en god del jobb, men alle oss som utgjør organisasjonskomiteen gleder oss noe enormt til det hele skal skje. Arbeidet som skal gjøres i forkant blir svært lystbetont, fastslår Olav Dombu, som onsdag samlet hele organisasjonskomiteen til statusmøte. Alt rapporteres å være rute, selv om det fortsatt er mange detaljer som skal på plass.

 Les mer på www.handballfest.no

Sponsorer

Facebook