All hjelp fra tribunen mottas med takk!

06.03.2013

Torsdagens hjemmemøte med Sverresborg2 er en vanskelig og viktig kamp for vårt 2. divisjonslag. Men ekstra mye støtte fra tribunen kan bli tungen på vektskåla i denne kampen. Kom derfor til Meldalshallen torsdag!

Det er som tidligere skrevet, noen spennende dager for Meldal HK. To hjemmekamper gjenstår, og de vil avgjøre hvor laget ender på tabellen. I Meldalshallen er det ekstra inspirerende for jenter, i og med at de alltid får kjempestøtte fra tribunen. Den støtten er viktigere noen gang i kampen mot Sverresborg2 torsdag.

Alle forberedelser er nå gjort, og trener Gry Haltvik lover at jentene er så godt forberedt som de kan være.

- Vi møter et lag som stiller med en rekke spillere som daglig spiller i 1. divisjon. Sverrsborg er favoritter, men vi skal bite fra oss så godt vi kan. Jentene har prestert svært bra i de siste kampene, og vi har fått noen gode treninger etter siste kamp. Så selv om vi får det tøft, har jeg tro på at det blir seier. Vi alt å vinne, mens Sverrborg har alt å tape i denne kampen, sier Gry.

Meldal stiller med dette mannskapet mot Sverresborg2:

Gunn Anita Gimse, Gunhild Resell, Tove Fagerli, Bente Kielland, Anne Ree, Lene Høve Storholt, Marthe Midtlyng, Hanne Forbord, Nadja Hestflått, Anja Søyseth, Gunhild Løkken, Karen Gunnesmo og Helene Høve Storholt.

MHK_Levanger.JPG

Sponsorer

Facebook