Aktivitetspause for håndballen

07.05.2013

Dette er den perioden i året det er minst aktivitet i Meldal HK. Likevel jobbes det aktivt i kulissene for å legge alt til rette for neste sesong. Og; allerede etter pinse er treninger i gang i Meldalshallen.

Baldus Cup og Håndballfesten markerte slutten på sesongen 2012/2013. Og nå er det noen uker uten aktivitet. Likevel er det mye jobb som skal gjøres for å få alt klart til neste sesong. Blant annet skal det skaffes trenere og ledere til alle lag. Påmeldingsfristen for lag var 1. mai, og for Meldal sin del er det mange år siden det har vært meldt på så mange lag som til den kommende sesongen.

Ikke alle detaljer er på plass. Men det blir nok noen forandringer fra den sesongen som nettopp er avsluttet. Blant annet skal klubben igjen stille med eget 18-årslag. Trener for dette blir Asgeir Hatlen. Mange av spillerne på dette laget vil også bli i finne i seniorgruppa, så det blir et nært samarbeid med trener Gry Haltvik. 18-åringene skal gjøre et forsøk på å kvalifisere seg for den landsomfattende SPAR-serien.

Det er også klart at Meldal til høsten stiller med to seniorlag. Siden det nå er mange "unge" seniorspillere, er det viktig at alle disse får et kamptilbud på seniornivå. Meldal2 stiller i 4. divisjon.

Redusert samarbeid

Samarbeidet med Orkanger fortsetter også i den kommende sesongen, men i langt mindre skala enn sist sesong. Nå gjelder samarbeidet bare for J16, der klubbene i fellesskap skal forsøke å kvalifisere et lag for BRING-serien. Det betyr at det ikke blir samarbeid på senior fra høsten av.

Sponsorer

Facebook