Aktiviteten i klubben øker fortsatt

13.08.2009

Aktiviteten i Meldal Håndballklubb er fortsatt i vekst. Til den kommende sesongen er det påmeldt ikke mindre enn 12 lag i seriespill. Dette er ny rekord for klubben.

En ny håndballsesong er i startgropa. Mange av lagene har allerede startet med sine treninger. Selve seriespillet kommer ikke i gang for fullt før i månedsskiftet september/oktober, men før den tid skal de fleste av lagene våre delta i ulike turneringer.

Når Meldal HK står foran en ny sesong, er det svært tilfredsstillende å kunne registrere at aktiviteten i klubben aldri har vært større. Og mest gledelig; når vi nå har startet med treninger for ulike grupper har det kommet til spillere som ikke tidligere har drevet med håndball. Dette viser at det aldri er for seint å starte med denne idretten. Og er det flere som har lyst til å prøve seg er det bare å komme til Meldalshallen. Når de ulike grupper trener er det oversikt over under fanen Treningstider på denne hjemmesiden.

Seniorlaget er det første laget som skal ut i obligatorisk kamp. De spiller nemlig NM-kamp borte mot Kristiansund den 26. august.

Sponsorer

Facebook