A-stallen til neste sesong er nesten klar

04.05.2009

Til tross for nedrykket, ser det ut til at aller fleste seniorspillerne fortsetter også til neste sesong. I tillegg kommer et opp flere yngre spillere, samt at Marthe Høsøien og Marit Selnes etter hvert er klare til innsats etter familieforøkelser.

Fortsatt er det noen få spillere som ikke har bekreftet at de blir med for fullt. Likeså har Sigrid Loe og Grete Ingeborg Skjølberg gitt beskjed om at de trolig gir seg. Det som imidledrtid er helt klart, er at Beate Skjenald fortsetter. Det til tross for at Orkanger sterkt ønsket henne til den kommende sesongen. Med den beskjeden fra Beate er laget godt forspent på keeperplassen.


Det er ikke alle klubbene forunt å beholde sine beste spillere når laget rykker ned en divisjon. Men det er en utbredt holdning blant spillerne at når det var med å spille laget ned, skal de jaggu bidra til å spille laget opp igjen. Og målet for den kommende sesongen er å rykke rett opp til andredivisjon igjen.


I tillegg til seniorspillerne vet vi at det kommer flere spillere nedenfra som vil aspirere til spilletid i 3. divisjon. May Elin Furuhaug fikk sin debut allerede i siste sesong, noe som også ble Lise Klingen til del. Utover de to er det enda to-tre spillere fra 16-årslaget som godt kan ta steget i løpet av den kommende vinteren.

Og som om dette ikke er nok; det er noen tidligere spillere som har antydet at de vurderer et come-back. Ingen ting ville være mer hyggelig enn om så skulle skje.


Til tross for nedrykket, ser det altså ut til at Meldal HK kommer sterkere tilbake enn noen gang på seniorsiden. Så vil tiden vise om det rekker til å kjempe om opprykk.

Sponsorer

Facebook