4 seire av fire mulige på søndag

08.02.2009

Meldal HK var involvert i fire kamper søndag, og alle endte med seier til våre lag. J16 hentet to seire, mens J12 og J14 tok hver sin seier. Kampene ble spilt i Surnadal og i Rindal.

J16 åpnet søndagen med tur til Surnadal. Etter en jevn kamp klarte jentene å dra i land seieren, med knappest mulig margin. 18-17 stod det på tavla i Meldal sin favør når sluttsignalet gikk. Det er et godt resultat mot Surnadal, som hadde tapt kun tre kamper før de møtte Meldal på søndag.

Senere på dagen spilte de samme jentene mot RindalsTroll. Dette ble på ingen måte noen jevn kamp. Meldal var alt for sterke for rindalingene, og det ble til slutt seier 24-9. En god dag for våre 16-åringer, ispedd noen 15-åringer.

J12 var også i Surnadal på søndag. Dette er vårt eldste lag i denne klassen, og de var favoritter foran kampen, ettersom de så langt denne sesongen ikke har avgitt poeng. Det ble nok en seier i bortekampen mot Surnadal, med sifrene 16-13. Men trener Jens Hove har nok sett jentene bedre enn det de viste søndag:

- Dette ble ingen god kamp fra vår side. Det påvirker nok jentene at de har vunnet alle kampene i denne avdelinga med klar margin. Dermed er de ikke helt skjerpet når kampen starter. Kanskje sier det en hel del det at vi vinner selv om vi ikke er i nærheten av det nivået vi kan på vårt beste, sier Jens.

J14 spilte i Rindalshuset. Motstander var RindalsTroll, og det tok ikke mange minuttene før et fulltallig publikum forstod at Meldal var sine verter overlegne. J14 har ikke prestert all verden de siste kampene, men søndag var det klar fremgang. Tempoet i spillet var tilbake, og etter hvert satt forsvarsarbeidet. To baklengs i den siste omgangen sier det meste om den saken. Fortsatt er det for mange feil i angrep, spesielt ender for mange pasninger til motstanderne.

Mot RindalsTroll ble resultatet 25-8, og da er det ingen grunn til å legge skjul på at seieren burde vært større. Mye positivt fra jentene denne gang, og med seier i neste kamp, som er hjemme mot Lundamo/Flå, er laget klar for Region-sluttspillet.

Sponsorer

Facebook