18-årslaget til Flisa i kvalifisering

21.06.2013

Gjengen på bildet skal i september til Flisa for å spille kvalifisering for Landsserien J18. I tillegg til arrangørklubben er Strindheim motstander, der to av de tre lagene går videre.

Fredag ble det klart hvilke lag som møtes til kvalifisering for Landsserien J18 (tidligere SPAR-serien). Meldal skal møte Flisa og Strindheim i den første kvalifiseringsrunden. Kampene blir spilt lørdag 8. september, med Flisa som arrangør.

Vi vet at Strindheim har et godt lag, og i og med at det er to av de tre lagene som går videre til neste kvalifiseringsrunde, er det kanskje kampen mot Flisa som blir den avgjørende.

- Vi kjenner Strindheim, og vet de vil være favoritter. Men det betyr på ingen måte at vi ikke har sjanse til å vinne begge kampene i den første kvalifiseringsrunden. Jentene har siden midten av mai trent godt, og vi har lagt et godt grunnlag for det som skal skje til høsten. Jeg gleder meg, og uansett skal de lagene vi møter spille godt for å slå oss, sier trener Asgeir Hatlen i en kommentar til trekninga.

BRING-trekning

Meldal stiller lag i den landsomfattende BRING-serien for 16-åringer sammen med Orkanger og Lensvik. Også der kom oppsettet til kvalifiseringa fredag. Orkanger, som samarbeidslaget heter, fikk kvalifiseringa hjemme, og motstandere ble Molde, Skogstrand og Røyken Hurum. Ei tøff gruppe, der vinneren er kvalifisert, mens nummer to og tre får en ny kvalifiseringssjanse.

Sponsorer

Facebook