16-årslaget deltar i turnering

05.08.2012

16-åringene har startet jobbingen mot å være best mulig rustet til de to kvalifiseringene som laget skal gjennom de neste ukene. Til helga deltar laget i en turnering i Klæbu-hallen, sammen med andre lag som skal ut i BRING-kvalifisering.

Det blir tøff motstand når 16-åringene fra Meldal og Orkanger skal til Klæbu til helga. Motstandere i de innledene kampene er Klæbu, Røyken/Hurm, Byåsen og Sverresborg. Dette er alle lag med ambisjoner, og felles for de er at de skal inn i BRING-kvalifisering.

- Vi har ikke fått nok felles treninger til at vi har satt noe lag enda. Derfor kommer denne turneringa gunstig for oss. Her får vi spilt mange kamper, og vi får muligheten til å prøve ut flere konstellasjoner. Vi må ikke glemme at laget består av spillere fra to klubber som enda ikke har spilt sammen. Forhåpentligvis vil prestasjonene bedre seg utover turneringa, sier trener Øystein Claussen.

Tre forfall

Fra fjorårets BRING-lag som gjorde det veldig bra, er det kun tre spillere som er igjen. Dessverre er ingen av de tre med til Klæbu i helga. Lene Høve Storholt er ikke klar etter sin korsbåndoperasjon, mens Gunhild Løkken og Ragnhild Sørløkk Aas er på ferie. Det svekker nok laget, men gir andre spillere muligheten til å vise seg fram.

Mhk___Os_9.JPG

Her fra en kamp i siste sesongs BRING-serie.

Sponsorer

Facebook