14-åringene kontrollerte inn til seier

03.03.2012

Etter å ha ledet 8-5 til pause, kontrollerte 14-åringene inn til seier 16-12 over Byåsen4 hjemme i Meldalshallen lørdag. Framgangen i forsvar er det mest positive å ta med seg fra denne kampen.

Dermed fikk J14 sin andre seier i 1. divisjon J14. Her er det ingen enkle kamper, så det er betryggende å registrere at våre spillere henger godt med mot de beste lagene.

Meldal ledet hele kampen i Meldalshallen. Ledelsen var oppe i seks mål på det meste. I en kort periode i andre omgang tok gjestene Byåsen litt innpå, men avstanden var aldri mindre enn tre mål. Våre jenter kontrollerte rett og slett inn til seier 16-12.

I lørdagens kamp er det forsvarsarbeidet som var mest positivt. Byåsen sin strekspiller ble pakket godt inn, og i midten hadde jentene god kontroll hele veien. Det gjorde da også sitt til at vi fikk mange redninger fra keeper. Byåsen hadde en spiller vi sleit en del med, men ikke verre enn at det aldri ble nødvendig å ta henne ut av kampen med frimerke.

I angrep ble det i perioder litt omstendig. Men når det først settes fart mot mål, blir det ofte gode scoringsmuligheter. Mange gode langpasninger ga også en god del kontringsmål.


Sponsorer

Facebook