12-åringene ble seriemestre

10.03.2013

Seier 17-16 over Leik lørdag og hele 19-4 mot RindalsTroll søndag, var det 12-årslaget behøvde for å vinne sin avdeling. En sterk prestasjon av jentene som kun tapte en kamp denne sesongen.

Nå er vi klar over at Meldal ikke har spilt mot Hitra2. Men signaler tyder på at den kampen ikke blir gjennomført, og dermed får Meldal poengene. Og da betyr det at jentene er seriemestre.

Lørdag ble den vanskelige av helgas kamper spilt. Leik har en spiller som er stor og sterk, og vankelig å stoppe. Hun scoret til slutt 13 mål, men det hjalp ikke. Solveig Sugustad fylte 13 år lørdag, og feiret bursdagen med å sette inn kampens siste mål som da ble helt avgjørende for utfallet.

Vi kan ikke annet enn å nevne at denne kampen ble kraftig skjemmet av at foreldre til Leik-spillerne oppførte seg som bøller. Spesielt gikk det utover kampens dommere, og det uten at det fantes grunnlag for kritikken. Dessverre har denne oppførselen også smittet til spillerne, men annet er det nok ikke å forvente.

Søndagens kamp mot RindalsTroll ble aldri spennende. Til det var våre jenter for overlegne. Dermed kunne de etter kampen feire at de faktisk hadde vunnet serien. Det ble stor jubel fra spillerne, og deres trener Anita Lium.

J12_medaljer.jpg

Glade spillere på J12.

Sponsorer

Facebook